Tilbygning af hus og sommerhus

Har du brug for mere plads i dit hjem?

Hvis du har brug for mere plads i dit hus eller sommerhus, så kan en tilbygning være et oplagt valg. Med den rette tilbygning af hus slipper du for at skulle flytte og de omkostninger, der er forbundet hermed. Samtidig kan du øge værdien af dit hus og blive boende der, hvor du holder af at bo.

Hos Toxværd Entreprise ApS kan vi hjælpe dig med at bygge lige præcis den tilbygning af hus, som du kunne tænke dig. Det kan for eksempel være i Nykøbing Falster, Marielyst eller Væggerløse, eller det kan være i et andet omkringliggende område. Vi bygger for både privatpersoner og erhvervskunder til konkurrencedygtige priser, og vi varetager også gerne opgaver som underentreprenør.

5 fordele ved at vælge os til dit byggeri

Der er en række fordele ved lige netop at vælge vores firma, når du skal have bygget til. Her kan især fremhæves følgende 5 konkrete fordele ved at vælge os:

  1. ​Vi har 11 års erfaring med tilbygning af hus
  2. Vi leverer høj kvalitet til den aftalte tid
  3. Vi tilbyder kompetent rådgivning og løbende information undervejs
  4. Vi har et stort fokus på din tryghed og tillid
  5. Vi har tidligere erfaring som byggeleder og projektleder

Vi varetager alt fra fundamentet til den færdige tilbygning af hus

Når du vælger at lade os varetage opgaven i forbindelse med din tilbygning af hus, så kan vi udføre alt arbejdet lige fra udgravning og støbning af fundament til kloakering og det færdige anlægsarbejde, ligesom vi selvfølgelig kan varetage selve byggeriet.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

​Hvor meget din tilbygning til hus vil komme til at koste afhænger således af, hvor mange timer vi skal bruge på arbejdet, og hvilke materialer vi skal købe ind. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til tilbygningens omfang samt dine ønsker. Kunne du for eksempel tænke dig en større stue eller en udestue? Eller hvad med en større entre?

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Toxværd Entreprise ApS

Systofte Bygade 37, 4800 Nykøbing F

Følg os på Facebook​

Kontaktoplysninger

Telefon: 61483131

E-mail: info@tox-entreprise.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Kontakt os 24 timer i døgnet

Mails besvares alle dage.