Professionelt anlægsarbejde tilbydes

​Lad Toxværd Entreprise ApS stå for dit anlægsarbejde

Toxværd Entreprise ApS er et professionelt entreprisefirma, som udfører alt inden for anlægsarbejde. Så står I med et nybygget hus eller sommerhus, og en grund som ligner en byggeplads, så er vi de helt rigtige at kontakte.

Toxværd Entreprise ApS er beliggende i Nykøbing Falster, men vi kører gerne ud til kunder i Marielyst, Væggerløse og de omkringliggende byer, for at hjælpe med anlægsarbejde. ​

Vi kan varetage enhver opgave inden for anlægsarbejde

Hos Toxværd Entreprise ApS har vi mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor håndtere store såvel som små opgaver. F.eks. kan det være at I synes at jeres gamle terrasse er blevet kedelig, eller at haven er blevet for ujævn. Vi laver stort set alt indenfor anlægsarbejde, og vi kan blandt andet hjælpe med: 

​​

Anlægning af have

Gravearbejde

Jordarbejde

Belægningsarbejde

Udgravning af fundament

Dog skal det nævnes, at vi desværre ikke udfører nogen form for grøn vedligeholdelse. Vi kan også hjælpe med håndtering af stor mængder jord, som skal køres væk eller flyttes, så I er klar til et større byggeri eller lign.

Kontakt os og hør mere om anlægsarbejde

Vi ved, at kyndig rådgivning og vejledning er vejen til et godt samarbejde, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud og pris, eller hvis I bare ønsker lidt rådgivning eller snak om jeres drømme - står vi altid klar til at hjælpe jer!

Vi ser frem til at hjælpe jer med jeres anlægsarbejde!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Toxværd Entreprise ApS

Systofte Bygade 37, 4800 Nykøbing F

Følg os på Facebook​

Kontaktoplysninger

Telefon: 61483131

E-mail: info@tox-entreprise.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Kontakt os 24 timer i døgnet

Mails besvares alle dage.