Udgravning og støbning af fundament udføres

Har du brug for hjælp til støbning af fundament?

Ethvert nybyggeri starter med et solidt fundament. Hos Toxværd Entreprise ApS udfører vi alle former for entreprenørarbejde, herunder støbning og udgravning af fundament.

Vores kundekreds dækker både over privatpersoner, der skal have bygget en ny bygning på grunden, og forskellige former for erhvervskunder. Vi arbejder blandt andet som underentreprenør for en række samarbejdspartnere.

Vi støber og udgraver fundamenter til skarpe priser i Nykøbing Falster, Marielyst og Væggerløse, men skal du have udført betonarbejde et andet sted i nærheden, kan vi helt sikkert også godt hjælpe dig.

​​

Vi kan varetage enhver betonopgave

Vi udfører alle former for betonarbejde, og vi udfører især støbning af fundament til større bygninger. Det kan for eksempel være til:

Erhvervsbygninger

Opførsel af et nyt hus

Opførsel af et nyt sommerhus

Andre former for nybyggeri

Udgravning af fundament

I forbindelse med dit byggeprojekt kan vi også varetage mange andre relaterede opgaver. Vi er også autoriseret kloakmester, hvilket betyder, at vi kan udføre alle former for kloakarbejde. Derudover er vi en alsidig entreprenør, der ligeledes kan udføre alle former for jord- og anlægsopgaver.

Vi leverer høj kvalitet til den aftalte tid

Når der skal udføres støbning eller udgravning af fundament til et nybyggeri, så er det utroligt vigtigt, at arbejdet bliver udført til den aftalte tid, da resten af byggeriet ikke kan komme i gang, før fundamentet er på plads.

Derfor sætter vi en stor ære i, altid at udføre vores støbearbejde til den aftalte tid, så der ikke opstår forsinkelser ved dit byggeri. Derudover sikrer vi støbning og udgravning af fundament i høj kvalitet, så du er garanteret et solidt resultat. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.​

Vi sørger for god rådgivning i forbindelse med støbning af fundament

​Det er vigtigt for os, at du er tryg under hele processen, og at du har tillid til, at vi udfører arbejdet i den rette kvalitet. Derfor starter vi altid enhver opgave med god rådgivning, så du kan være sikker på at få den rette løsning. Derudover informerer vi dig også løbende omkring vores arbejde under hele processen.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på udgravning eller støbning af fundament! 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Toxværd Entreprise ApS

Systofte Bygade 37, 4800 Nykøbing F

Følg os på Facebook​

Kontaktoplysninger

Telefon: 61483131

E-mail: info@tox-entreprise.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Kontakt os 24 timer i døgnet

Mails besvares alle dage.