Autoriseret kloakmester for private og erhverv

Vi udfører alle former for kloakservice

Har du brug for professionel hjælp til dit kloakarbejde, og leder du derfor efter et lokalt kloakfirma, der kan varetage opgaven? Hos Toxværd Entreprise ApS udfører vi alle former for kloakarbejde. Vi er autoriseret kloakmester, og vi arbejder både for private husejere samt erhvervskunder på Lolland/Falster og Sydsjælland.

Vi tilbyder blandt andet vores ekspertise og erfaring inden for faget i forbindelse med nybyggeri og tilbygning af hus og sommerhus, men har du brug for løbende kloakservice, er vi også behjælpelige med dette. Vi kan kort fortalt udføre alle former for kloakarbejde herunder omfangsdræn, TV-inspektion, kloakseparering, minirensningsanlæg, nedsivningsanlæg m.m.

Bor du i det åbne land og fx har fået et påbud fra kommunen om at du skal rense dit spildevand bedre, så kontakt os, så skal i få den helt rigtige uforpligtende rådgivning omkring hvilke muligheder i har.

Derfor skal du vælge vores kloakfirma

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores kloakfirma, hvis du ønsker at få din opgave varetaget af en autoriseret kloakmester. Her kan blandt andet nævnes:

Vi leverer kvalitet til tiden

Vi udfører autoriseret kloakarbejde

​Vi har fokus på din tryghed og tillid

Vi sørger for løbende information og god rådgivning

Vi har 11 års erfaring inden for vores fag.

Vi kan også udføre andre relaterede opgaver

Vi er et entreprenør- og kloakfirma med brede kompetencer. Det betyder, at vi ikke kun kan hjælpe dig med dit kloakarbejde, men også med andre relevante opgaver. Det kan for eksempel være støbning af fundament i forbindelse med dit byggeri, eller det kan være anlægsarbejde i form af reetablering eller nyanlægning.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde

Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Inden vi går i gang, sørger vi for at rådgive og vejlede dig, så du kan være sikker på, at du får det rette resultat. Vi arbejder som autoriseret kloakmand for både private og erhverv, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Ønsker du at høre mere om vores priser, eller har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Toxværd Entreprise ApS

Systofte Bygade 37, 4800 Nykøbing F

Følg os på Facebook​

Kontaktoplysninger

Telefon: 61483131

E-mail: info@tox-entreprise.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Kontakt os 24 timer i døgnet

Mails besvares alle dage.